HPH voor het Goede Doel

HPH zet zich ook in voor het Goede Doel CF over terwijl Cystic Fibrosis, ook wel Taai Slijmziekte genoemd.

Deze verschrikkelijke ziekte zorgt ervoor dat de longen van CF patinten langzaam hun kwaliteit zullen verliezen en dient een CF patint nieuwe longen te krijgen om verder te kunnen blijven leven, dit is verschrikkelijk omdat de patint langzaam zijn of haar conditie volledig verliest en dat zelfs traplopen of even stofzuigen te zwaar voor ze is. Om deze reden zijn wij Donor, dus als u nog geen donor bent denk hier nog eens over na!

Dit doe ik natuurlijk niet alleen, samen met The Air Team (www.theairteam.nl) en Skate4Air (www.skate4air.nl) halen we d.m.v. activiteiten en het schaatsen op de Weissensee in Oostenrijk geld op voor dit goede doel om onderzoeken naar deze verschrikkelijke ziekte te kunnen financieren wat zich in dit geval vooral richt op kinderen met CF om hen een betere levens verwachting te kunnen geven en verslechteringen proces van de longen zo lang mogelijk kan gaan uitstellen met het uiteindelijke doel om de ziekte hopelijk ooit te kunnen genezen!

 

Mocht u willen sponsoren laat het mij weten via het contactformulier

Logo Skate4AIR

 

 

 

IMG_5886

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

In Archive